Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Surpriză pe Old Trafford: Manchester United, eliminată din Cupa Ligii de Crystal Palace

Surpriză pe Old Trafford: Manchester United, eliminată din Cupa Ligii de Crystal Palace

Surpriză pe Old Trafford: Manchester United, eliminată din Cupa Ligii de Crystal Palace
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    01 Dec 2011   •   10:03

Crystal Palace, echipă care evoluează în Championship, a doua divizie a fotbalului englez, a produs marea surpriză a sferturilor de finală din Cupa Ligii Angliei, reuşind să o elimine pe Manchester United în urma victoriei cu 2-1 de pe Old Trafford.

Oaspeţii au deschis scorul prin fostul jucător al lui Newcastle, Darren Ambrose, în minutul 65, însă echipa lui Sir Alex Ferguson a reacţionat imediat şi, după patru minute, italianul Federico Macheda a egalat dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut.

Rezultatul de egalitate s-a menţinut până la finalul celor 90 de minute, astfel că s-a intrat în prelungiri, în minutul 98 Glenn Murray înscriind golul prin care Crystal Palace a obţinut prima victorie pe Old Trafford din 1989.

Nici nu ştiu de unde să încep. Îmi cer scuze faţă de suporteri, pentru că nu a fost o evoluţie demnă de Manchester United. Sunt dezamăgit. Nu vreau să scad din meritele celor de la Crystal Palace şi le urez succes în continuare, pentru că au fost fantastici”, a declarat Sir Alex Ferguson la finalul întâlnirii.

Este o zi minunată pentru acest club, mai ales dacă ne gândim la situaţia noastră din ultimii ani. Am fost aproape de retrogradare şi de faliment, iar jucătorii trebuie să fie mândri că au reuşit să rămână uniţi”, a spus Dougie Freedman, managerul lui Crystal Palace.

Palace, care s-a calificat pentru prima oară în ultimii zece ani în semifinalele Cupei Ligii, se va lupta pentru un loc în finală cu galezii de la Cardiff City, în timp ce Manchester City şi Liverpool se vor întâlni în cea de-a doua semifinală.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close