Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tamaş prinde rădăcini la WBA. "E un jucător util, a fost excelent la Euro 2008"

Tamaş prinde rădăcini la WBA. "E un jucător util, a fost excelent la Euro 2008"

Tamaş prinde rădăcini la WBA. "E un jucător util, a fost excelent la Euro 2008"
Sursa foto: gabriel tamas
20 Mar 2010   •   16:49

Managerul echipei engleze West Bromwich Albion, Roberto Di Matteo, este mulţumit de felul în care fundaşul român Gabriel Tamaş se descurcă în Anglia. Venit la WBA cu o imagine negativă, de petrecăreţ incurabil, Tamaş a avut evoluţii constant bune. Jocurile sale pentru echipe naţională a României l-au impresionat pe antrenorul italian, îndeajuns încât să vrea să îl transfere definitiv în vară.
"Tamaş a fost un împrumut util pentru noi în poziţia în care aveam nevoie, sunt mulţumit de evoluţia sa. Poate că Tamaş nu avea o reputaţie impresionată, dar a făcut un sezon bun când a evoluat în Spania (n.r. - pentru Celta Vigo). După aceea a prins o perioadă mai proastă, lucru care i se poate întâmpla oricărui jucător. A evoluat mai apoi la Euro-2008 cu naţionala României. L-am remarcat pentru că reprezentativa României a jucat în aceeaşi grupă cu Italia şi Franţa. Nu l-am urmărit pe el în mod special, dar mi-a rămas în minte. A fost foarte bun", a declarat tehnicianul italian al echipei din liga a doua engleză, potrivit Mediafax.
Gabi Tamaş este împrumutat la WBA de la Auxerre până în vara acestui an. West Bromwich are posibilitatea să îl compere definitiv după expirarea împrumutului contra sumei 800.000 de lire sterline.
"Este încă destul de devreme să spunem dacă îl vom achiziţiona sau nu definitiv pe Tamaş. Avem o opţiune şi vom vedea dacă vom apela la ea spre finalul sezonului. Ne vom aşeza la negocieri cu impresarii săi şi vom vedea ce putem face", a declarat italianul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabriel Tamas
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close