Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tamaş s-a săturat de România: "Mă voi stabili în Anglia, parcă sunt de o viaţă aici"

Tamaş s-a săturat de România: "Mă voi stabili în Anglia, parcă sunt de o viaţă aici"

Tamaş s-a săturat de România: "Mă voi stabili în Anglia, parcă sunt de o viaţă aici"
Sursa foto: gabriel tamas
15 Ian 2010   •   14:34

Gabriel Tamaş şi-a găsit, în sfârşit, un loc în care se poate considera liniştit. Dacă în România acuza că nu mai scăpa de paparazzi şi ţinea mereu prima pagină a ziarelor de scandal, fundaşul se simte în Anglia ca în paradis şi vrea să se stabilească definitiv în Marea Britanie. Tamaş spune că se simte la West Bromwich ca acasă şi se simte ca şi cum ar fi de o viaţă întreagă în Anglia.
"Presa română era 'prietena' mea. Unele povestiri despre mine au fost adevărate, multe altele nu au fost. În România, dacă faci ceva bun ei scriu un singur cuvânt. Dacă faci ceva rău sau dacă e o minciună, atunci ei scriu multe despre acest subiect pentru o săptămână. Am făcut lucruri ca toţi fotbaliştii şi persoanele de vârsta mea, nimic mai rău. Poate că ţinta lor era clubul, Dinamo, mai mult decât eu personal, poate că asta era politica. Dacă fac ceva greşit mai apoi accept această eroare, dar nu de fiecare dată se întâmplă să greşesc. Dacă aveam o zi liberă şi mergeam la un restaurant şi beam un pahar de vin, atunci ei scriau că am băut 20 de sticle. Veneau unii oameni, făceau fotografii cu telefonul mobil şi vindeau pozele ziarelor pretinzând că am băut 20 de sticle de vin, chiar dacă eram cu prietena mea sau cu familia. Acesta este poate unul din motivele pentru care am vrut să plec, a fost cu siguranţă un factor. Vreau să mă stabilesc în această ţară, de aceea am venit aici", a declarat fostul jucător al lui Dinamo, potrivit Mediafax.
În ciuda debutului stângaci din partida cu Nottingham Forest, pierdută de WBA cu 1-3, Tamaş este optimist că va avea o şedere foarte plăcută la formaţia engleză.
"Am crescut atât ca jucător, cât şi ca om. Am trecut pe la o mulţime de cluburi, dar întotdeauna ceva lipsea, era mereu un lucru ce nu îmi plăcea. Fotbalul este foarte important în această ţară. Când am venit la West Bromich Albion, m-am simţit de parcă aş fi de o viaţă aici. Jucători, toţi din staful acestui club s-au purtat bine cu mine. Nu am avut acest sentiment peste tot unde am fost înainte. A fost un prim meci dificil şi un pic emoţionant pentru mine, dar îmi place la acest club. Fanii vor vedea mai multe de la mine cu cât voi juca mai mult", a conchis Tamaş.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabriel Tamas Dinamo Bucuresti
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close