Antena 3 CNN Sport Fotbal extern TAS arată clemenţă lui Chelsea şi îi suspendă temporar interdicţia de a transfera jucători

TAS arată clemenţă lui Chelsea şi îi suspendă temporar interdicţia de a transfera jucători

TAS arată clemenţă lui Chelsea şi îi suspendă temporar interdicţia de a transfera jucători
Sursa foto: chelsea londra
06 Noi 2009   •   17:19

Chelsea Londra a primit lumina verde pentru a face din nou transferuri din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Instanţa elveţiană a decis să suspende interdicţia pe care o dictase clubului londonez până la încheierea procedurilor de judecată. Chelsea a primit, pe 27 august, de la FIFA, interdicţia a de a cumpăra jucători după ce l-a înregimentat ilegal pe Gael Kakuta de la formaţia franceză Lens.
Chelsea l-a luat, în 2008, pe jucătorul echipei franceze Racing Club Lens, Gael Kakuta. În vârstă de doar 16 ani în acel moment, Chelsea l-a luat pe jucător fără acceptul francezilor, considerând vă vor putea plăti doar o compensaţie modică. Kakuta a semnat cu londonezii, dar mai departe veştile au fost proaste pentru clubul lui Roman Abramovici. Francezii au reclamat la FIFA transferul şi forul internaţional a dictat suspendrea pentru patru luni a jucătorului, o compensaţie de 780.000 de euro pentru Lens de la Kakuta şi una de 130.000 de euro de la Chelsea. Mai mult, englezii au primit interdicţia de a face transferuri până în ianuarie 2011, transmite Mediafax.
TAS, la care Chelsea a făcut apel faţă de decizia FIFA, a suspendat interdicţia până în momentul în care se va pronunţa cu o decizie finală.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra tas FIFA
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close