Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tensiuni între Lucescu şi Raţ la Doneţk: ?Chiar aşa prost e? S-a scos singur din echipă?

Tensiuni între Lucescu şi Raţ la Doneţk: ?Chiar aşa prost e? S-a scos singur din echipă?

Tensiuni între Lucescu şi Raţ la Doneţk: ?Chiar aşa prost e? S-a scos singur din echipă?
Sursa foto: mircea lucescu
03 Mai 2010   •   15:29

Răzvan Raţ a fost trecut pe linie moartă în ultima vreme la Şahtior, iar antrenorul Mircea Lucescu nu pare dispus să-l reprimească în prima echipă prea curând. Totul a pornit de la un meci la care fundaşul a fost eliminat pentru un gest necontrolat. Când suspendarea a expirat, Lucescu nu l-a mai folosit şi a preferat să introducă un jucător ucrainean în locul lui. Antrenorul spune că nu îi stă în fire să le dea explicaţii jucătorilor şi consideră că vinovat este Raţ.
"Chiar atât de prost e? S-a scos singur din echipă! Eu nu dau explicaţii! Ca antrenor, când dai explicaţii, eşti la cheremul jucătorilor. Eu vorbesc de faţă cu toată echipa, anunţ jucătorii convocaţi şi cu asta, basta! Nu aş fi avut rezultatele pe care le am, dacă aş fi fost sentimen talist! Cine e sentimental pierde!?, a fost declaraţia dură a lui Lucescu Sr., potrivit EVZ.

?Oricine e liber să plece, dacă nu-i convine. Cine e el? Doar nu e Maradona, astfel încât să reintre automat după o suspendare! E un fundaş normal, cu calităţi, dar nu e Messi. Dacă-l bag pe el, din pricina regulii străinilor care funcţionează aici, trebuie să scot un brazilian, pe Adriano, şi să joc cu Gladki sau Fomin în atac. Dar eu nu vreau să scot brazilieni cu profil ofensiv, fiindcă vreau să câştig.", a conchis Lucescu.
Internaţionalul român este contrariat de ce nu este convocat la meciurile echipei şi spune că nu i s-a dat nici o explicaţie.
"Antrenorul nu mi-a explicat de ce nu m-a convocat. N-am cerut explicaţii, şi nici nu mi s-au dat. El e antrenor, eu - jucător. Mai am doi ani contract cu Sahtior şi mă simt bine aici. Chiar nu ştiu ce să zic. Vorbiţi cu antrenorul", a precizat Raţ.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Razvan Rat Sahtior Donetk
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close