Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Terry Butcher nu îl va ierta pe Maradona pentru ?Mâna lui Dumnezeu? din CM 1986

Terry Butcher nu îl va ierta pe Maradona pentru ?Mâna lui Dumnezeu? din CM 1986

Terry Butcher nu îl va ierta pe Maradona pentru ?Mâna lui Dumnezeu? din CM 1986
17 Noi 2008   •   18:58

Fostul fundaş englez, Terry Butcher a spus recent că nu îl poate ierta pe Diego Maradona pentru golul înscris cu mâna din sfertul de finală al Cupei Mondiale din Mexic, din 1980.
Butcher, în prezent antrenor secund la reprezentativa Scoţiei, are încă vie în memorie amintirea eliminării Angliei din acea competiţie prin ?Mâna lui Dumnezeu?, aşa cum a rămas în istorie reuşita lui Maradona.
Maradona va debuta la cârma naţionalei Argentinei chiar împotriva Scoţiei, în meciul amical de miercuri de pe Hampden Park.
?Nu-l voi ierta niciodată pe Diego. Nu este plăcut să pierzi un sfert de finală al Cupei Mondiale în acest fel. Asta s-a întâmplat cu 22 de ani în urmă, şi nu are nici o legătură cu meciul de miercuri,? a spus Butcher.
În ciuda amintirilor neplăcute, antrenorul englez a declarat că alegerea argentinienilor de a îl numi pe Maradona selecţioner, a fost una înţeleaptă, şi că efectul ar fi benefic pentru echipa sud-americană, la fel cum s-a întâmplat în Germania, când Jurgen Klinsmann a preluat Manschaftul.
?Maradona a fost cel mai bun jucător împotriva căruia am jucat, dar pentru mine, cel mai mare fotbalist pe care l-am văzut, a fost Pele?, a concluzionat britanicul.
Golul istoric al lui Maradona

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Diego Maradona
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close