Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Thierry Henry ar putea fi transferat în liga americană la o ?franciză? Barcelona

Thierry Henry ar putea fi transferat în liga americană la o ?franciză? Barcelona

Thierry Henry ar putea fi transferat în liga americană la o ?franciză? Barcelona
16 Noi 2008   •   20:33

Thierry Henry pare a fi candidatul principal pentru a fi jucătorul fanion pentru o potenţială echipă în liga americană sub licenţă a clubului spaniol, cu baza la Miami.
Deja nu mai este un secret că FC Barcelona licitează pentru a avea o echipă la Miami, care să debuteze în MLS în 2010, dar identitatea vedetei acestei noi formaţii ar putea constitui un şoc. Deşi Thierry Henry nu s-a acomodat pe deplin pe Nou Camp, viitorul său ar putea implica tot un tricou blaugrana, dar în Miami. Noua franciză a echipei, care trebuie însă mai întâi să fie acceptată şi pentru care mai trebuie şi un nume, a pus ochii pe francez.
Marcelo Claure, omul de afaceri bolivian apropriat al Barcei implicat în licitaţie a declarat: ?am vorbit despre posibilitatea ca Henry să vină la Miami în 2010, dar prioritatea este totuşi Barca. Ei vor decide în cele din urmă, deoarece ei ştiu mai multe de latura fotbalistic. Henry ar fi omul ideal, deoarece a spus de nenumărate ori cât de mult apreciază această ţară- America. Dar avem în minte numeroase alte nume?.
Claure a explicat că viitorul club creşte pe zi ce trece, site-ul înregistrând zilnic între 500 şi 1000 de membri. De asemenea, el a specificat că tricoul va fi o combinaţie între Miami şi Barcelona, iar numele va fi ales în urma unui concurs.
Verdictul final dacă intenţiile se vor materializa va fi aflat în două săptămâni, iar în 15 luni ar trebui formată o echipă.

×
Subiecte în articol: Thierry Henry FC Barcelona Miami
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close