Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Thriller în Cupa Italiei: Siena se califică în sferturi după un meci cu opt goluri şi decis la penaltyuri

Thriller în Cupa Italiei: Siena se califică în sferturi după un meci cu opt goluri şi decis la penaltyuri

Thriller în Cupa Italiei: Siena se califică în sferturi după un meci cu opt goluri şi decis la penaltyuri
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    14 Dec 2011   •   12:01

Siena s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins în urma loviturilor de departajare pe Palermo, finalista ediţiei trecute, cu scorul de 7-4.

Partida, care a avut loc pe Stadio Renzo Barbera din Palermo, a fost una extrem de spectaculoasă şi cu multe răsturnări de situaţie, în cele 120 de minute de joc înscriindu-se nu mai puţin de opt goluri.

Oaspeţii au condus în trei rânduri în timpul regulamentar, graţie dublei reuşite de Reginaldo şi golului lui Gonzalez, însă sicilienii au revenit de fiecare dată, prin solvenul Ilicic, autorul unui hattrick, două dintre golurile sale venind din penalty.

În prelungiri, Palermo a trecut în avantaj după golul lui Bertolo, dar oaspeţii au restabilit egalitatea după doar două minute, prin Angelo, care a stabilit astfel rezultatul final, 4-4.

La loviturile de departajare, gazdele au ratat toate cele trei penaltyuri executate, în timp ce Siena a marcat de fiecare dată, obţinând astfel calificarea pe tabloul primelor opt în Cupa Italiei, unde va juca împotriva învingătoarei dintre Udinese şi Chievo.

Siena este cea de-a doua echipă calificată în sferturile de finală, după Juventus, care a învins săptămâna trecută pe Bologna, după prelungiri, cu scorul de 2-1.


×
Subiecte în articol: Cupa Italiei Palermo
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close