Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Toate drumurile duc spre Africa. Aproape jumătate din biletele pentru CM de fotbal din 2010, deja vândute

Toate drumurile duc spre Africa. Aproape jumătate din biletele pentru CM de fotbal din 2010, deja vândute

Toate drumurile duc spre Africa. Aproape jumătate din biletele pentru CM de fotbal din 2010, deja vândute
Sursa foto: multime cupa mondiala
21 Mar 2009   •   13:39

Cupa Mondială la fotbal din 2010, din Africa de Sud, nu duce lipsă de atenţie. Deşi mai este peste un an până la primul meci din cea mai importantă competiţie fotbalistică la nivel de echipe naţionale. Statul african va găzdui 64 de meciuri la Cupa Mondială, dar deja nu mai sunt disponibile bilete pentru 28 dintre acestea. S-au înregistrat, până acum, nu mai puţin de 800.000 de ceri pentru bilete.
Jerome Valcke, secretarul gerenal al FIFA a făcut declaraţia, pe care mulţi o pot considera surprinzătoare, vineri. Biletele s-au vândut pe internet, pentru 28 de partide stocul fiind deja epuizat. "Cererea este în continuare foarte mare", a spus oficialul FIFA, informează Mediafax.
Provenienţa cererilor este una ce ridică multe sprâncene. Cele mai multe au venit din Statele Unite ale Americii şi din Marea Britanie. Dacă despre ţara europeană se ştie că este o mare "consumatoare" de fotbal, situaţia este cu totul alta în cazul SUA, în care fotbalul pierde fără drept de apel în faţa unor sporturi ca baschet, fotbal american, baseball sau hochei.
Stadioanele care vor găzdui meciurile de la CM nu sunt, toate, construite în totalitate, multe dintre ele fiind încă în lucru. Cu toate acestea, se crede că acestea vor fi gata până în vară. Promisiunile guvernului sud-african nu au fost de ajuns, însă, pentru toţi criticii, mulţi spunând că însăşi competiţia este pusă în pericol.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala 2010 Africa de Sud
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close