Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tom Hicks Jr şi-a dat demisia din conducerea lui Liverpool, după ce a trimis un e-mail obscen unui fan "idiot"

Tom Hicks Jr şi-a dat demisia din conducerea lui Liverpool, după ce a trimis un e-mail obscen unui fan "idiot"

Tom Hicks Jr şi-a dat demisia din conducerea lui Liverpool, după ce a trimis un e-mail obscen unui fan "idiot"
11 Ian 2010   •   15:45

Unul dintre directorii lui Liverpool, Tom Hicks Jr şi-a dat demisia din conducerea clubului de pe Anfield, precum şi din compania părinte, Kop Holdings, după ce a trimis un e-mail obscen unui fan îngrijorat de viitorul financiar al echipei.

Clubul a confirmat luni printr-un comunicat despărţirea de Hicks Jr, ca urmare a cererii formulate de uniunea suporterilor lui Liverpool, Spirit of Shankly, ca fiul de 39 de ani al co-proprietarului Tom Hicks să "îşi recunoască greşelile" şi "să facă ceea ce orice persoană cu onoare ar face", notează The Independent.

Hicks Jr a fost contactat de un fan, Stephen Horner, sâmbătă, ca urmare a unui articol apărut într-un ziar local în care se spunea că managerul Rafael Benitez are o misiune dificilă: să reducă datoriile clubului de 240 de milioane de lire sterline şi în acelaşi timp să construiască o echipă competitivă. Sunday Telegraph a dezvăluit duminică faptul că Hicks jr i-a transmis lui Horner că este un idiot, pentru ca apoi să revină cu un al doilea mesaj care s-a încheiat cu "Du-te dracului! M-am săturat de tine".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Liverpool
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close