Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Torres, speriat de fotbalul englez. "Risc să am mari probleme dacă rămân aici"

Torres, speriat de fotbalul englez. "Risc să am mari probleme dacă rămân aici"

Torres, speriat de fotbalul englez. "Risc să am mari probleme dacă rămân aici"
Sursa foto: Fernando Torres
25 Apr 2010   •   18:20

Fernando Torres nu a reuşit să se obişnuiască nici după trei ani cu rigorile din fotbalul englez. Atacantul spaniol, operat de curând pentru o accidentare la genunchi, consideră că intensitatea efortului fizic este atât de mare în Premier League încăt ar putea avea mari probleme de sănătate dacă mai stă mult în Insulă. Torres, golgeter al lui Liverpool în acest sezon cu 18 goluri în Premier League, a venit pe Anfield la începutul sezonului 2007/2008.
"Nu vreau să-mi imaginez starea în care mă voi afla peste cinci sau şase ani, dacă voi continua să joc aici. Risc să am probleme după ce mă voi retrage. Intensitatea fizică din Anglia este superioară oricărui alt campionat. Premier League este o competiţie atât de dură! Am admirat mereu acest campionat şi i-am admirat pe jucătorii care participă la el. Este al treilea sezon al meu aici şi sunt stupefiat să văd continuând să joace la un asemenea nivel fotbalişti ca Gerrard, Rooney sau Lampard, deoarece Premier League istoveşte jucătorii", a declarat Fernando Torres în News of the World.
Vorbele lui Torres sunt acoperite de "fapte". De când a venit în Anglia, "El Nino" s-a accidentat foarte des şi a petrecut multe luni în afara lotului din motive medicale. Operat la genunchi, Torres va lipsi aproximativ şase săptămâni şi speră că va prinde, la limită, lotul Spaniei la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fernando Torres Premier League Liverpool
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close