Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Toţi ochii pe Maradona, înaintea debutului ca selecţioner al Argentinei

Toţi ochii pe Maradona, înaintea debutului ca selecţioner al Argentinei

Toţi ochii pe Maradona, înaintea debutului ca selecţioner al Argentinei
18 Noi 2008   •   14:17

Mai este doar o zi până când Diego Armando Maradona, considerat cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, va debuta ca antrenor al naţionalei Argentinei. Amicalul de la Glasgow, contra Scoţiei, se va juca chiar pe stadionul Hampden Park, unde Maradona a marcat primul său gol pentru naţionala Argentinei, în 1979.
Carlos Tevez şi Javier Mascherano au trecut în plan secund la antrenamentul naţionalei Argentinei de pe Celtic Park. Toţi ochii au fost aţintiţi spre marele Diego Maradona, care va debuta împotriva Scoţiei ca selecţioner al ?Pumelor". Maradona se va reîntâlni cu această ocazie şi cu fostul său adversar de la celebrul meci cu Anglia de la Mondialul mexican din 1986, Terry Butcher, în prezent antrenor secund al scoţienilor. Acum 22 de ani, El Pibe D'oro îi elimina pe insulari în sferturile de finală ale Cupei Mondiale graţie unui gol marcat cu mâna.
Spre surprinderea lui Maradona fanii scoţieni, duşmani de moarte ai englezilor, i-au făcut o primire fastuoasă lui Maradona la sosirea la Glasgow.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Diego Maradona Argentina
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close