Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tottenham câştigă restanţa cu Everton şi o egalează la puncte pe Manchester United

Tottenham câştigă restanţa cu Everton şi o egalează la puncte pe Manchester United

Tottenham câştigă restanţa cu Everton şi o egalează la puncte pe Manchester United
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    12 Ian 2012   •   10:57

Tottenham Hotspur îşi confirmă ambiţiile de a cuceri titlul în Premier League, echipa din nordul Londrei reuşind să câştige restanţa de pe teren propriu cu Everton, scor 2-0, rezultat în urma căruia o egalează la puncte pe Manchester United, ocupanta locul 2 în clasament.

United şi Tottenham sunt singurele adversare care par capabile să pună probleme celor de la Manchester City, care conduce ierarhia din Anglia, cu 3 puncte în faţa celor două urmăritoare.

Aaron Lennon a deschis scorul pentru Spurs în minutul 35, pentru ca Benoit Assou-Ekotto să înscrie un gol superb în partea a doua prin care a stabilit rezultatul final.

Pentru londonezi, este al optulea meci din acest sezon în care reuşesc să nu primească gol, acelaşi număr înregistrat în întreaga stagiune trecută.

Băieţii cred că avem o şansă importantă de a cuceri titlul. Avem fotbalişti buni, un moral bun şi am dovedit că suntem puternici. Ştim că este foarte greu, dar cred că suntem capabili să devenim campioni”, a spus Harry Redknapp, managerul lui Tottenham, care recunoaşte totuşi că cele două echipe din Manchester rămân principalele favorite.




×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close