Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tottenham: Harry Redknapp are insomnii înaintea finalei Carling Cup cu Manchester United

Tottenham: Harry Redknapp are insomnii înaintea finalei Carling Cup cu Manchester United

Tottenham: Harry Redknapp are insomnii înaintea finalei Carling Cup cu Manchester United
Sursa foto: harry redknapp
28 Feb 2009   •   12:27

Starul celor de la Spurs, Jamie O'Hara, a promis că va dedica victoria din Carling Cup în memoria mamei sale decedate. Mijlocaşul de 22 de ani este nerăbdător să joace cu Manchester United pe Wembley pentru a reuşi să o comemoreze pe mama sa, decedată acum cinci ani.
Acesta arăta că mama sa a jucat un rol important în debutul carierei sale.
Cu toate acestea, victoria echipei va fi cu siguranţă dificilă, dat fiind că antrenorul Harry Redknapp are dificultăţi în a introduce pe teren pe Ledley King. Fundaşul este esenţial în alcătuirea echipei şi a jucat un ro, important cân Tottenham a trecut de Chelsea 2-1 pentru a lua trofeul de acum.
Tehnicianul nu ştie încă să parieze pe King, dată fiind condiţia sa fizică.
Jucătorul de 28 de ani va fi aşteptat până în ultimul minut, deşi Redknapp ar putea să îl lase pe bancă, pentru a fi în formă la meciul de miercuri din Premier League cu Middlesbrough.
King are dificultăţi în a juca mai mult de un meci pe săptămână din pricina unor probleme la genunchi ce îl împiedică să se antreneze, ceea ce îi creează dificultăţi antrenorului Spurs.
?Am de luat una sau două decizii dificile în alcătuirea echipei. Nu am dormit prea mult gândindu-mă la ele. Dacă Ledley joacă pe Wembley, nu poate intra miercuri, aşa că acum cântăresc variantele. Va trebui să fim atenţi la Ledley şi să vedem cum se simte. Este extraordinar că nu se poate antrena, dar apoi intră şi face performanţă- Este un jucător fantastic şi un mare sportiv. Este extrem de important pentru noi. Jonathan Woodgate şi Michael Dawson au fost fantastici în mijlocul apărării în acest sezon, dar am mizat pe Ledley la Hull deoarece este vital pentru noi şi un jucător atât de special?, declara Harry Redknapp.
Finala se va disputa duminică, 1 martie, de la ora 17.00.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Tottenham Hotspur
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close