Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tottenham încearcă să scape de gafele de portar şi l-a transferat pe Carlo Cudicini (VIDEO)

Tottenham încearcă să scape de gafele de portar şi l-a transferat pe Carlo Cudicini (VIDEO)

Tottenham încearcă să scape de gafele de portar şi l-a transferat pe Carlo Cudicini (VIDEO)
Sursa foto: Carlo Cudicini
26 Ian 2009   •   18:07

Gruparea engleză de fotbal, Tottenham Hotspur, l-a transferat gratis pe portarul de 35 de ani al lui Chelsea Londra, Carlo Cudicini, în încercarea disperată de a căpăta, pentru prima oară după mult timp, siguranţă între buturi. Jucătorul a venit la formaţia de pe White Hart Lane liber de contract, după ce a petrecut la Chelsea ultimii zece ani. Transferul a fost anunţat de clubul de pe Stamford Bridge printr-un comunicat de presă, publicat pe site-ul oficial al grupării.
"Chelsea poate confirma faptul că jucătorul Carlo Cudicini a semnat gratis cu Tottenhan Hotspur. Clubul ar dori să-i mulţumească lui Carlo pentru toţi aceşti ani în care a evoluat aici şi să-i ureze toate cele bune", precizează comunicatul clubului londonez.
Motivul pentru care echipa care se bate, în acest sezon, la subsolul clasamentului din Premier League l-a transferat pe Cudicini este criza acută de portari, care a costat-o pe Tottenham multe puncte în acest sezon şi nu numai. Spurs l-au achiziţionat în vară pe portarul brazilian al lui PSV Eindhoven, Heurelho Gomes, care, însă a dezamăgit crunt. Evoluţiile sale au fost extrem de slabe, în ciuda celor 7 milioane de lire sterline care s-au plătit pentru a-l aduce pe White Hart Lane. De altfel, goalkeeperul care a apărat în ultimele meciuri a fost, conform Mediafax, Ben Alnwick.
Iată unele din cele mai frumoase parade ale lui Carlo Cudicini la Chelsea

Foto: www.telegraph.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tottenham Hotspur Chelsea Londra
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close