Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tottenham rămâne pe locul 3 în Premier League, după 1-1 cu Chelsea

Tottenham rămâne pe locul 3 în Premier League, după 1-1 cu Chelsea

Tottenham rămâne pe locul 3 în Premier League, după 1-1 cu Chelsea
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    23 Dec 2011   •   12:12

Tottenham şi Chelsea au încheiat la egalitate pe White Hart Lane, scor 1-1, în ultimul meci din Premier League înainte de Crăciun.

În urma acestui rezultat, Spurs îşi păstrează poziţia a treia în clasament, la nouă puncte în spatele liderului Manchester City, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Este pentru prima oară din 1995 când Tottenham este echipa londoneză cel mai bine clasată în ierarhia din Premier League de Crăciun.

Formaţia lui Harry Redknapp a deschis scorul repede, în minutul 8, când Adebayor l-a învins pe Cech din apropiere, după o centrare perfectă primită de la galezul Garteh Bale din partea stângă.

Avanatjul gazdelor a durat însă doar un sfert de oră, pentru că Sturridge a reuşit să egaleze pentru Chelsea, tot după o centrare de pe partea stângă, venită de la Ashley Cole.

În repriza a doua, Drogba a lovit bara, iar brazilianul Ramires a irosit două bune oportunităţi de a-i aduce în avantaj pe oaspeţi, în timp ce Spurs, care au avut un gol anulat pentru offside, marcat de Adebayor, ar fi putut da lovitura la ocaziile ratate de Bale, Gallas şi Adebayor, şutul togolezului fiind respins de pe linia porţii de John Terry.

Pentru mine, rezultatul acestui meci nici nu contează. Evoluţia echipei a fost formidabilă şi aş fi plecat mulţumit şi dacă mingea ar fi intrat în poarta noastră în ultimele minute. Nu am pierdut două puncte. Faptul că am jucat pe terenul lui Tottenham, o echipă într-o formă foarte bună, şi am luat un punct este excelent”, a declarat Andre Villas-Boas, managerul lui Chelsea, la finalul întâlnirii.

De cealaltă parte, tehnicianul celor de la Spurs, Harry Redknapp, s-a arătat încântat de progresele echipei sale, după un debut de sezon mai slab: „Pentru noi, faptul că avem 35 de puncte în acest moment, în condiţiile în care am pierdut primele două meciuri, este o realizare incredibilă. Manchester City şi Manchester United sunt marile favorite pentru titlu, dar noi nu suntem cu mult în spatele lor. Mai este o jumătate de sezon şi orice se poate întâmpla”.


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close