Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tottenham şi Everton, primele echipe calificate în turul 5 al Cupei Angliei

Tottenham şi Everton, primele echipe calificate în turul 5 al Cupei Angliei

Tottenham şi Everton, primele echipe calificate în turul 5 al Cupei Angliei
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    28 Ian 2012   •   12:19

Tottenham Hotspur s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Angliei, după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Watford, echipa care se află pe locul 18 în Championship, eşalonul secund al fotbalului englez.

 
Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în finalul primei reprize de olandezul Rafael van der Vaart, care l-a învins pe Loach cu un şut de la distanţă.
 
Fostul jucător al Realului a mai lovit o dată bara, însă gazdele se pot considera nedreptăţite de rezultatul final, Watford dominând clar repriza a doua şi ratând ocazii mari de a egala, ceea ce ar fi dus la o rejucare a meciului, pe White Hart Lane.

„Încă suntem în competiţie şi cred că avem o şansă mare să cucerim trofeul. Acesta ar putea fi anul nostru”, a spus Harry Redknapp, managerul lui Tottenham, echipă care nu a mai câştigat Cupa Angliei din 1991.
 
Tehnicianul londonezilor a recunoscut însă că evoluţia elevilor săi a lăsat de dorit: „Nu a fost acel Tottenham pe care îl vedem în fiecare săptămână. Am jucat cu adevărat slab. Cei de la Watdord au fost fantastici, în timp ce noi am avut noroc. Nu ştiu ce a fost în neregulă cu noi”.
 
Într-un alt meci din turul 4, Everton a revenit după ce a fost condusă de Fulham pe teren propriu şi s-a impus cu 2-1.
 
Londonezii au trecut în avantaj după un sfert de oră, prin Danny Murphy, care a transformat un penalty, însă Landon Donovan a reuşit două assisturi pentru Denis Stracqualursi şi Marouane Fellaini, iar echipa lui David Moyes merge mai departe în competiţia pe care a câştigat-o de cinci ori, ultima dată în 1995.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close