Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Totul până la mamă. Cristiano Ronaldo, acuzat de agresiune de o tânără de 17 ani

Totul până la mamă. Cristiano Ronaldo, acuzat de agresiune de o tânără de 17 ani

Totul până la mamă. Cristiano Ronaldo, acuzat de agresiune de o tânără de 17 ani
01 Iul 2009   •   23:31

Portughezul Cristiano Ronaldo a schimbat Premier League pe La Liga şi s-ar fi crezut că viaţa lui nu o să îi mai intereseze pe cei din presa britanică. Fals. Abia ce a semnat pentru Real Madrid, după un transfer record de la Manchester United, că au şi apărut informaţii că mijlocaşul a agresat o tânără de 17 ani.

Incidentul s-a petrecut la Lisabona, la sfârşitul săptămânii trecute, când se pare că fotbalistul a spart geamul unei maşini de paparazzi, pentru că a simţit că mama lui este deranjată de o fată şi un bărbat care i-a filmat pe toată durata concediului, informează The Sun. Tânăra a suferit răni minore din cauza cioburilor şi a depus o plângere la secţia de poliţie Olaias, din Lisabona.

?Eram împreună cu mama mea şi el (n.r. Hugo Martins, celebru paparazzi portughez) împreună cu o fată care ne-a filmat toate mişcările din vacanţă, ostentativ şi provocator. Această persecuţie i-a provocat mamei mele îngrijorare şi supărare şi a trebuit să-mi opresc maşina şi să-i conving să ne lase în pace. Am încercat să înghit şi să rămân indiferent. Dar când mama mea este implicată, atunci îmi pare rău, dar nu las pe nimeni să o hărţuiască?, a povestit Ronaldo.

Cristiano Ronaldo şi-a cerut scuze pentru incident, dar a precizat că va avea aceeaşi reacţie dacă va mai fi urmărit de paparazzi în momentul în care se află în compania mamei sale. ?Regret ce am făcut, dar nu pot să promit că nu voi reacţiona la fel dacă apar din nou aceleaşi circumstanţe?, a mai spus Ronaldo.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close