Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tragedie pentru portarul lui Zenit: Soţia sa a murit într-un accident rutier

Tragedie pentru portarul lui Zenit: Soţia sa a murit într-un accident rutier

Tragedie pentru portarul lui Zenit: Soţia sa a murit într-un accident rutier
17 Mar 2011   •   18:18

Vyacheslav Malafeev, portarul echipei Zenit St. Petersburg, a primit o veste tragică tocmai în ziua în care el şi coechipierii săi trebuiau să joace returul cu Twente din optimile de finală ale Europa League. Soţia goalkeeperului de 32 de ani a murit în urma unui accident rutier petrecut joi dimineaţă.

 
Marina Malafeev (36 de ani) se întorcea de la un concert cu unul dintre membrii trupei a cărei producător era şi a pierdut controlul maşinii după ce a lovit un maldăr de zăpadă de pe marginea drumului. În urma impactului, Bentleyul în care se afla soţia fotbalistului a intrat în stîlpul de susţinere al unui panou publicitar, apoi s-a rostogolit pe o distanţă de aproximativ 6-7 metri. 
 
Femeia a murit pe loc, în timp ce celălalt pasager a supravieţuit, dar a fost transportat cu răni grave la terapie intensivă într-unul dintre spitalele din St. Petersburg.
 
La aflarea veştii, Malafeev a plecat imediat din cantonamentul echipei, locul său în poarta lui Zenit la meciul din această seară urmând să fie luat de rezerva Yury Zhevnov. Coechipierii portarului rus au anunţat că vor purta banderole negre în timpul partidei cu Twente.

×
Subiecte în articol: accident Zenit St. Petersburg
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close