Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tragere dificilă în sferturile Ligii Campionilor pentru majoritatea echipelor, consideră oficialii formaţiilor implicate

Tragere dificilă în sferturile Ligii Campionilor pentru majoritatea echipelor, consideră oficialii formaţiilor implicate

Tragere dificilă în sferturile Ligii Campionilor pentru majoritatea echipelor, consideră oficialii formaţiilor implicate
20 Mar 2015   •   18:32

Tragerea la sorţi a sferturilor Ligii Campionilor a nemulţumit majoritatea echipelor implicate, cel puţin la nivel decralativ.

Juventus, deşi teoretic va întâlni cel mai uşor adversar - Monaco, se teme de dubla contra monegascilor.

Atât Massimiliano Allegri, tehnicianul echipei, cât şi Pavel Nedved, acum în conducerea clubului, cred că dubla manşă va fi una mult mai grea decât o arată calculele hârtiei.

"N-au ajuns aici din întâmplare. Sunt o formaţie puternică, trebuie să fim foarte atenţi" a spus Pavel Nedved.

Real Madrid nu poate fi mulţumită de sorţi, care i-au scos în cale pe Atletico, echipă pe care nu au reuşit să o învingă în ultimele şase întâlniri directe. Chiar şi aşa, Diego Simeone nu crede că are un avantaj pentru partidele din sferturi. "Victoriile din trecut nu ne vor ajuta. Trebuie să ne concentrăm şi să tratăm cu respect dubla manşă" a spus tehnicianul lui Atletico.

Favoriţi cerţi în faţa lui Porto, cei de la Bayern condideră că tragerea la sorţi putea să le scoată în cale un adversar mai dificil, dar şi portughezii "sunt o echipă puternică şi rapidă", iar meciurile nu vor fi "uşoare" potrivit lui Pep Guardiola.

Luis Enrique, antrenorul Barcelonei, consideră că adversarii lor, PSG, sunt "printre favoriţii la câştigarea competiţiei, după ce au eliminat pe Chelsea".

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close