Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Trei echipe pe locul 1, după etapa de duminică în Serie A

Trei echipe pe locul 1, după etapa de duminică în Serie A

Trei echipe pe locul 1, după etapa de duminică în Serie A
26 Oct 2008   •   20:12

Inter Milan, cu Cristi Chivu aflat 90 de minute în teren, nu a reuşit decât un 0-0 cu o Genoa ce a jucat în 10 oameni, în etapa de duminică, a VIII-a a campionatului italian. Pe de altă parte, Napoli şi Udinese au câştigat şi au ajuns pe primul loc cu campionii en titre din Serie A.
Zlatan Ibrahimovic a avut numeroase ocazii pe San Siro, dar nu a găsit poarta, nici după ce mijlocaşul genovez Ivan Juric a luat un al doilea cartonaş galben în minutul 60.
?Sunt mereu responsabil pentru rezultatele echipei, iar în a doua repriză unii jucători nu au înţeles ce trebuie să facă?, aprecia antrenorul milanez Jose Mourinho. ?Inter a fost indisciplinată, iar Genoa a făcut ce trebuia. În final îi felicit pe antrenor şi jucătorii săi. Au fost foarte atenţi în apărare?.
În altă partidă Napoli a învins pe Lazio la Roma cu 1-0, în urma unui autogol al lui Sebastiano Siviglia. La Lazio, Ştefan Radu a fost integralist. Antonio Di Natale a înscris de două ori în victoria cu 3-1 a lui Udinese în faţa AS Roma, ce pierde al treilea meci la rând.
Udinese ajunge pe prima poziţie în clasament cu 17 puncte, ca şi Inter cu Napoli cu un număr egal, urmate la un punct diferenţă de AC Milan, ce a învins Atalanta cu 1-0.
Rezultatele din Serie A, etapa VIII
Cagliari - Chievo Verona 2-0
Lazio Roma - Napoli 0-1
Sampdoria Genova - Bologna 2-0
Internazionale Milano - Genoa 0-0
Atalanta Bergamo - AC Milan 0-1
Udinese - AS Roma 3-1
Reggina - Lecce 2-0
Palermo - Fiorentina se dispută duminică de la ora 21.30.
Sâmbătă
Siena - Catania 1-1
Juventus - Torino 1-0
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close