Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Trei suporteri ai lui Napoli au ajuns la spital după prăbuşirea unui gard al tribunei la meciul cu Villareal

Trei suporteri ai lui Napoli au ajuns la spital după prăbuşirea unui gard al tribunei la meciul cu Villareal

Trei suporteri ai lui Napoli au ajuns la spital după prăbuşirea unui gard al tribunei la meciul cu Villareal
25 Feb 2011   •   13:00

Trei suporteri ai lui Napoli, printre care şi o persoană în vârstă de 74 de ani, au ajuns la spital după ce un gard de pe marginea terenului a cedat sub greutatea fanilor. Incidentul s-a petrecut în timpul meciului susţinut de echipa italiană împotriva lui Villareal, din 16-imile de finală ale Europa League.

În minutul 18, slovacul Marek Hamsik a deschis scorul pentru Napoli şi, după marcarea golului, s-a îndreptat spre grupul suporterilor veniţi din Italia pentru a se bucura alături de ei. Fanii napoletani s-au îngrămădit să fie aproape de idolul lor şi, din cauza greutăţii, gardul care despărţea tribuna de terenul de joc a cedat. Mai multe persoane au căzut şi au suferit răni minore, trei dintre ele fiind transportate la spital şi acum sunt în afara oricărui pericol.

Meciuls-a reluat fără probleme după circa două minute, Villareal reuşind în cele din urmă să întoarcă rezultatul şi să se califice în faza următoare a competiţiei.

 

×
Subiecte în articol: Napoli Villareal europa league spital gard
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close