Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tribunalul Federal al Elveţiei menţine decizia TAS: Mutu trebuie să plătească 17 milioane de euro către Chelsea

Tribunalul Federal al Elveţiei menţine decizia TAS: Mutu trebuie să plătească 17 milioane de euro către Chelsea

Tribunalul Federal al Elveţiei menţine decizia TAS: Mutu trebuie să plătească 17 milioane de euro către Chelsea
14 Iun 2010   •   13:29

Suspendat ca urmare a scandalului "sibutramina", Adrian Mutu a mai primit o lovitură, de această dată mai costisitoare. Tribunalul Federal al Elveţiei a anunţat luni că menţine decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care atacantul român era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro către Chelsea Londra.

Pe 14 septembrie 2009, internaţionalul român a înaintat la Tribunalul Federal Elveţian recursul la decizia TAS, cu ajutorul fraţilor Victor şi Ioan Becali. La 21 octombrie, Tribunalul Federal al Elveţiei decisese suspendarea temporară a deciziei TAS.

TAS a anunţat la finalul lunii iulie că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.   


Adrian Mutu este obligat să plătească despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro clubului de fotbal Chelsea, după ce în 2004 Mutu a fost supus unui control antidoping şi a fost depistat pozitiv cu cocaină.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close