Antena 3 CNN Sport Fotbal extern ŢSKA Moscova, în şaisprezecimile Cupei UEFA, după a treia victorie la rând

ŢSKA Moscova, în şaisprezecimile Cupei UEFA, după a treia victorie la rând

ŢSKA Moscova, în şaisprezecimile Cupei UEFA, după a treia victorie la rând
27 Noi 2008   •   22:33

Gruparea rusă ŢSKA Moscova a devenit prima echipă care s-a calificat în primăvara europeană a Cupei UEFA, după ce a trecut cu 2-1 de Lech Poznan, într-un meci contând pentru Grupa H.
ŢSKA s-a instalat la conducerea partidei încă de la debut, când mingea centrată din corner de Dzagoev a fost trimisă peste bară în primul minut de Aleksei Berezuţchi. Oaspeţii au avut o ocazie în minutul 15 prin Jakub Wilk, pentru ca la poarta cealaltă Ivan Turina să fie întins serios de şutul lui Serghei Igansevici. Scorul a fost deschis abia în minutul 31, când jucătorul de 18 ani Dzagoev a punctat pentru a treia oară în acest sezon, după dubla din meciul cu Deportivo La Coruna.
Manuel Arboleda a avut o şansă imensă de a egala după câteva momente, însă în minutele de prelungire ale primei reprize Jirkov a dus scorul la 2-0. Părea că totul este sfârşit pentru Lech, dar Stilic a executat bine o lovitură liberă şi l-a învins pe Akinfeev, ca Robert Lewandowski să spere că poate aduce golul egalizator. Nu s-a întâmplat aşa, iar ŢSKA a obţinut a treia victorie în tot atâtea partide şi s-a calificat mai departe.
În cealaltă partidă a grupei, Deportivo a învins pe teren propriu Feyenoord Rotterdam, scor 3-0, într-un duel al ultimelor clasate din grupa H. Spaniolii au condus la pauză la un singur gol, după reuşita lui Lopo din minutul 29. În repriza secundă, Hofland a dublat avantajul gazdelor printr-un autogol, în minutul 50, iar Guardado a stabilit scorul final un minut mai târziu.
Clasamentul grupei H
1. ŢSKA Moscova ? 9 puncte, 3 partide
2. Nancy ? 4p, 2p
3. Deportivo - 3p, 2p
4. Lech ? 1p, 2p
5. Feyenoord ? 0p, 3p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: TSKA Moscova Cupa UEFA
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close