Antena 3 CNN Sport Fotbal extern TSKA Moscova, prima echipă calificată în optimile de finală ale Europa League

TSKA Moscova, prima echipă calificată în optimile de finală ale Europa League

TSKA Moscova, prima echipă calificată în optimile de finală ale Europa League
22 Feb 2011   •   21:08

TSKA Moscova s-a calificat în optimile de finală ale Europa League, după ce a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Paok Salonic. În meciul tur, echipa din capitala Rusiei s-a impus cu 1-0. Golurile partidei de la Moscova au fost marcate de Ignashevich şi Muslimovic.

 
După ce a câştigat în Grecia cu 1-0, TSKA nu-şi imagina că va avea emoţii în gerul de acasă. Cu toate acestea, PAOK a fost echipa mai periculoasă în primele 45 de minute, bosniacul Muslimovic şi italianul Cirillo având cele mai bune ocazii ale reprizei. Ruşii au replicat cu puţin timp înainte de intrarea la vestiare prin Vagner Love şi Mamaev, dar nici unul nu a reuşit să-l învingă pe Kresic.
 
Dramatismul este cuvântul potrivit pentru a caracteriza partea a doua a meciului. Muslimovic ar fi putut da lovitura chiar în primul minut al reprizei, dar reluarea sa a ocolit de puţin poarta. Gazdele au suferit o pierderea grea în minutul 62, atunci când Akinfeev a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unei accidentăei. Pierderea portarului titular a fost o lovitură pentru ruşi, înlocuitorul său, Chepchugov, în complicitate cu Vasili Berezutski, i-au făcut cadou lui Muslimovic golul care egala situaţia la general.
 
Grecii nu s-au oprit aici, iar Salpingidis ar fi putut da lovitura cu un sfert de oră înainte de final, însă a ratat incredibil din mijlocul careului. TSKA a profitat de avântul oaspeţilor şi, după un contraatac perfect, sârbul Tosic a scos un penalty. Vaner Love a executat slab, însă mingea respinsă de Kresic în bară a fost reluat în plasă de Ignashevich. Scorul de 1-1 s-a păstrat până la ultimul fluier al arbitrului, chiar dacă PAOK a atacat chiar şi cu portarul pe final.
 
În optimile de finală ale Europa League, TSKA Moscova va întâlni învingătoarea confruntăeii dintre FC Porto şi Sevilla, care se va desfăşura miercuri. În tur, portughezii s-au impus în deplasare cu 2-1.

×
Subiecte în articol: TSKA Moscova europa league
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close