Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Tulburător. Un fan nigerian al Manchester United a ucis cu sânge rece patru fani ai Barcelonei

Tulburător. Un fan nigerian al Manchester United a ucis cu sânge rece patru fani ai Barcelonei

Tulburător. Un fan nigerian al Manchester United a ucis cu sânge rece patru fani ai Barcelonei
Sursa foto: suporteri fc barcelona
28 Mai 2009   •   16:52

Finala Ligii Campionilor de la Roma, încheiată cu victoria Barcelonei în faţa lui Manchester United cu scorul de 2-0, a fost un spectacol reuşit, în urma căreia catalanii au câştigat în manieră categorică al treilea titlu european. Actele suporterilor au aruncat, însă, o umbră neagră asupra evenimentului, umbră pe care o vedem tot mai des în fotbalul modern. Un fan al lui United a intrat cu un microbuz într-un grup de suporteri catalani şi a provocat moartea a patru dintre aceştia.
Gest reprobabil al unui suporter nigerian al echipei engleze Manchester United. Aflat la volanul unui microbuz în oraşul nigerian Ogbo, bărbatul a observat un grup de zece fani ai Barcelonei care sărbătoreau şi nu a mai putut suporta bucuria acestora şi şi-a pierdut minţile. Relatarea poliţiei locale este mai mult decât tulburătoare:
"Şoferul depăşise mulţimea, după care a întors microbuzul şi a intrat direct în oameni", a precizat o purtătoare de cuvânt a poliţiei locale, potrivit Mediafax.
În urma acestui incident, şoferul a fost prins de poliţie şi arestat.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: microbuz
Parteneri
Localitatea din România unde candidează un politician mort de 11 ani
x close