Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ucraina - Grecia 0-1 în meciul de baraj. Elenii se califică la Cupa Mondială

Ucraina - Grecia 0-1 în meciul de baraj. Elenii se califică la Cupa Mondială

Ucraina - Grecia 0-1 în meciul de baraj. Elenii se califică la Cupa Mondială
Sursa foto: salpingidis
18 Noi 2009   •   22:03

Echipa naţională a Greciei a obţinut calificarea la Cupa Mondială din 2010 chiar la Doneţk, în Ucraina, pe un stadion de cinci stele. Echipa lui Otto Rehhagel nu obţinuse decât o remiză albă în jocul tur de la Atena, iar calificarea părea să fie mai aproape de ucraineni. Cu toate acestea, elenii au întors rezultatul în Ucraina şi îşi fac bagajele pentru Africa de Sud.
Scorul de 0-0 înregistrat în tur avantaja Ucraina, care avea un public numeros în spate pe arena din Doneţk. Cu toate acestea, cei care au înscris după o jumătate de oră de joc, în minutul 31, au fost grecii. Salpingidis a şocat asistenţa după un contraatac şcoală şi o pasă venită de la Samaras. Nu s-a pierdut cu firea şi a pus Ucraina în situaţia de a fi obligată să înscris de două ori pentru a merge la Mondiale. Nu au reuşit, însă, nici măcar o dată, iar Rehhagel arată că nu şi-a pierdut, încă, "mâna", la cinci ani după ce a cucerit Europa la CE din Portugalia.
Formaţiile de joc
Ucraina Pyatov - Kucher, Hacheridi, Rakitski, Mihalik - Alyev, Timoshchuk, Kobin, Yarmolenko - Shevchenko, Milevski
Rezerve: Gai, Rotan, Chigrinski, Seleznyov, Mandzyuk, Hushev, Bohush
Grecia: Tzorvas - Moras, Vintra, Kyrgiakos, Spiropoulos - Papastathopoulos, Katsouranis, Samaras, Karagounis - Salpingidis, Charisteas
Rezerve: Gekas, Tziolis, Nisis, Pliatsikas, Makos, Sifakis, Mitroglou
Până în acest moment, s-au calificat la Cupa Mondială din Africa de Sud: Coasta de Fildeş, Nigeria, Camerun, Ghana, Algeria (Africa), Australia, Japonia, Coreea de Nord şi Coreea de Sud (Asia), Danemarca, Germania, Olanda, Slovacia, Elveţia, Anglia, Italia, Spania, Serbia, Grecia (Europa), Honduras, Mexic, S.U.A (America de Nord, Centrală şi Caraibe), Noua Zeelandă (Oceania), Argentina, Chile, Brazilia, Paraguay (America de Sud) şi ţara organizatoare, Africa de Sud, notează Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CM2010 donetk
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close