Antena 3 CNN Sport Fotbal extern UEFA a anunţat echipa ideală a anului 2011

UEFA a anunţat echipa ideală a anului 2011

UEFA a anunţat echipa ideală a anului 2011
Sursa foto: Sursa foto: Facebook
de M.T.    |    18 Ian 2012   •   14:05

FC Barcelona şi Real Madrid dau opt dintre cei unsprezece jucători aleşi în echipa ideală a anului 2011 de către utilizatorii site-ului oficial UEFA.

Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor are cinci fotbalişti în echipa anului, Dani Alves, Gerard Pique, Xavi Hernandez, care a primit cel mai mare număr de voturi, Andres Iniesta şi Lionel Messi, în timp ce marea rivală a catalanilor este reprezentată de Iker Casillas, Marcelo şi Cristiano Ronaldo.

Celelalte trei locuri au fost adjudecate de brazilianul Thiago Silva (AC Milan), galezul Garteh Bale (Tottenham), ambii la prima prezenţă în echipa anului, şi olandezul Arjen Robben (Bayern Munchen).

Antrenor este, aşa cum era de aşteptat, tehnicianul celor de la FC Barcelona, Pep Guardiola, iar căpitanul echipei a fost ales Xavi.

Garteh Bale a devenit primul jucător al lui Tottenham, dar şi primul galez care reuşeşte să fie ales în echipa ideală a UEFA, numărul ţărilor care au avut reprezentanţi în tradiţionala anchetă de pe site-ul forului european ajungând în acest fel la 19.

La ancheta de pe site-ul UEFA au fost înregistrate peste 4,5 milioane de voturi.

VEZI ECHIPA ANULUI 2011 IN GALERIA FOTO DE MAI JOS: 




×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close