Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ujfalusi a dat o petrecere pentru Mutu, ajuns la cota 100 la goluri marcate în Italia

Ujfalusi a dat o petrecere pentru Mutu, ajuns la cota 100 la goluri marcate în Italia

Ujfalusi a dat o petrecere pentru Mutu, ajuns la cota 100 la goluri marcate în Italia
Sursa foto: Adrian Mutu
04 Feb 2009   •   13:35

Fostul căpitan al AC Fiorentina, cehul Tomas Ujfalusi, a organizat o petrecere în cinstea românului Adrian Mutu după ce atacantul a înscris, în weekend, golurile 100 şi 101 pentru echipele italiene în partida Firentina - Bologna 3-1. Cehul, în prezent jucător la Atletico Madrid, este venerat de către suporterii "Viola", acesta păstrând puternice legături cu foştii colegi, aşa cum o dovedeşte şi gestul său.
Aşa cum precizează site-ul italian Fiorentina.it, revenirea lui Mutu în prima echipă după o accidentare la cot, cele 101 goluri marcate de atacant dar şi revenirea în cursa pentru locul patru în Serie A trebuiau sărbătorite ca atare. Cel care a sesizat nevoia unei petreceri a fost Tomas Ujfalusi, care a organizat o serată la localul unui fost crainic al stadionului din Firenze. Cehul a fost prezent în Italia pentru două zile, fapt ce i-a dat timp suficient să cheme foştii colegi să sărbătorească, luni, împreună. Mutu a avut parte de o surpriză din partea fostului căpitan de pe Artemio Franchi, care i-a comandat şi un tort în culorile echipei viola cu numărul pe care "Briliantul" îl poartă pe tricou, 10, scris deasupra. Românul a tăiat tortul în aplauzele colegilor săi.
Site-ul clubului italian marchează, de asemenea evenimentul: "A fost o zi specială pentru Adrian, care s-a aflat din nou în lumina reflectoarelor. În curând el speră să sărbătorească mult mai mult", obligându-l pe român să nu coboare nivelul evoluţiilor în viitor, anunţă sursa citată.
Mutu a revenit pe teren în partida cu Bologna, din etapa a 22-a a Serie A, după o accidentare la cot care l-a ţinut destul timp pe margine. El a fost pentru prima oară titular şi a reuşit să marcheze golurile cu numărul 100 şi 101 în Italia. Piteşteanul a celebrat a 100-a reuşită arătând asistenţei un tricou pe care era inscripţionat un briliant şi numărul 100, fapt care l-a şi costat un cartonaş galben.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close