Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ujfalusi, obligat să plătească 875.000 de euro Sevillei pentru că a încălcat un precontract

Ujfalusi, obligat să plătească 875.000 de euro Sevillei pentru că a încălcat un precontract

Ujfalusi, obligat să plătească 875.000 de euro Sevillei pentru că a încălcat un precontract
Sursa foto: tomas ujfalusi
25 Sep 2009   •   23:55

Fostul coleg al lui Adrian Mutu de la Fiorentina, cehul Tomas Ujfalusi, a fost lovit şi el de aceeaşi problemă. Chiar dacă nu va plăti 17 milioane de euro precum "Briliantul", jucătorul lui Atletico Madrid a fost obligat printr-o decizie judecătorească de a plăti echipei spaniole FC Sevilla suma de 875.000 de euro pentru că nu a respectat un pre-contract care îl obliga să negocieze, cel puţin, venirea la echipa andaluză atunci când va putea.
Ujfalusi s-a transferat la Atletico Madrid în 2008, după ce i-a expirat contractul cu fosta sa echipă, Fiorentina, unde fusese şi căpitan. Cehul a ignorat, însă, faptul că semnase un precontract cu FC Sevilla şi s-a dus imediat la a doua echipă a capitalei Madrid, motiv pentru care gruparea de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan l-a chemat în instanţă, potrivit skysports.
Dreptatea a fost de partea Sevillei şi, deşi fotbalistul de 31 de ani poate face apel la această decizie, probabil va fi nevoit să plătească suma amintită.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close