Antena 3 Sport Fotbal extern Ujfalusi, obligat să plătească 875.000 de euro Sevillei pentru că a încălcat un precontract

Ujfalusi, obligat să plătească 875.000 de euro Sevillei pentru că a încălcat un precontract

25 Sep 2009   •   23:55
Ujfalusi, obligat să plătească 875.000 de euro Sevillei pentru că a încălcat un precontract
Sursa foto: tomas ujfalusi

Fostul coleg al lui Adrian Mutu de la Fiorentina, cehul Tomas Ujfalusi, a fost lovit şi el de aceeaşi problemă. Chiar dacă nu va plăti 17 milioane de euro precum "Briliantul", jucătorul lui Atletico Madrid a fost obligat printr-o decizie judecătorească de a plăti echipei spaniole FC Sevilla suma de 875.000 de euro pentru că nu a respectat un pre-contract care îl obliga să negocieze, cel puţin, venirea la echipa andaluză atunci când va putea.
Ujfalusi s-a transferat la Atletico Madrid în 2008, după ce i-a expirat contractul cu fosta sa echipă, Fiorentina, unde fusese şi căpitan. Cehul a ignorat, însă, faptul că semnase un precontract cu FC Sevilla şi s-a dus imediat la a doua echipă a capitalei Madrid, motiv pentru care gruparea de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan l-a chemat în instanţă, potrivit skysports.
Dreptatea a fost de partea Sevillei şi, deşi fotbalistul de 31 de ani poate face apel la această decizie, probabil va fi nevoit să plătească suma amintită.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close