Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Umilinţă istorică pentru Real Madrid! O echipă din a 3-a ligă a învins-o cu 4-0 în Cupa Spaniei (VIDEO)

Umilinţă istorică pentru Real Madrid! O echipă din a 3-a ligă a învins-o cu 4-0 în Cupa Spaniei (VIDEO)

Umilinţă istorică pentru Real Madrid! O echipă din a 3-a ligă a învins-o cu 4-0 în Cupa Spaniei (VIDEO)
28 Oct 2009   •   02:01


O echipă Real Madrid cu vedete precum Karim Benzema, Raul Gonzalez, Guti, Rafael van der Vaart, Drenthe sau Ruud van Nistelrooy, pe teren, a fost umilită, marţi seara, de Alcorcon, în prima manşă a şaisprezecimilor Cupei Spaniei.

Micuţa formaţie din al treilea eşalon fotbalistic al Spaniei conducea cu 3-0 la pauză, după o repriză dominată în totalitate în care portarul Jerzy Dudek a fost cel mai bun jucător al "albilor". Borja, care deschisese scorul în prima repriză, a făcut 4-0 în minutul 52, iar scorul putea să fie mai mare în condiţiile în care oaspeţii au arătat ca o formaţie din Segunda B Division.

Real Madrid trebuie acum să evite ruşinea ratării unui obiectiv în manşa retur cu Alcorcon, programată pe 10 noiembrie. Cu un avans de patru goluri, însă, gruparea din zona metropolitană a Madridului are toate şansele să obţină o performanţă pe atât de istorică pe cât este umilinţa "galacticilor".



Echipa Agrupacion Deportiva Alcorcon a fost fondată în 1971, iar al treilea eşalon este cel mai înalt nivel la care a evoluat de atunci. Stadionul echipei, plin cu oameni de-a dreptul uluiţi la meciul cu Real Madrid, găzduieşte cel mult 3.000 de persoane, tribunele lui înălţându-se cu doar câteva rânduri de la nivelul terenului. La finalul partidei cu Real, mare parte a spectatorilor a năvălit pe teren, cerând autografe, tricouri sau permisiunea de a face poze jucătorilor madrileni.

Alte rezultate în prima manşă a 16-imilor:
Atletico Ciudad 2 - 4 Sevilla
Marbella 0 - 2 Atletico Madrid
Recreativo Huelva 1 - 1 Sporting Gijon

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Cupa Spaniei
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close