Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fotbalist celebru își acuză clubul că l-a dat afară pentru că are cancer

Un fotbalist celebru își acuză clubul că l-a dat afară pentru că are cancer

Un fotbalist celebru își acuză clubul că l-a dat afară pentru că are cancer
22 Mar 2016   •   21:14

Fotbalistul argentinian Jonas Gutierrez, care a chemat clubul Newcastle în faţa tribunalului din Birmingham pentru discriminare, a acuzat marţi clubul englez că l-a dat afară din cauza cancerului la testicule de care suferă, scrie agerpres.ro.

Fostul internaţional a ajuns la Newcastle în 2008, iar în octombrie 2013 a suferit o operaţie pentru a i se extirpa o tumoare la testiculul stâng. El susţine că antrenorul din acea vreme Alan Pardew îl anunţase încă din decembrie că nu va mai conta pe el, când mai avea 19 luni de contract.

''Este prima dată când eu sau unul din reprezentanţii meu am fost notificaţi astfel şi asta imediat după am făcut tratamentul pentru cancer, a fost un şoc mare pentru mine'', a declarat actualul jucător în vârstă de 32 de ani al lui Deportivo La Coruna în faţa tribunalului din Birmingham. ''Cu atât mai mult cu cât până atunci jucasem 194 de meciuri pentru club şi am fost unul dintre jucătorii-cheie. Am impresia că am fost dat afară de la prima echipă din cauza cancerului meu''.

Potrivit presei britanice, Gutierrez ar cere daune de 2,5 milioane euro.

Mai multe, pe agerpres.ro.

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close