Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un miliardar american a cumpărat clubul de fotbal Fulham

Un miliardar american a cumpărat clubul de fotbal Fulham

Un miliardar american a cumpărat clubul de fotbal Fulham
Sursa foto: Foto: arsenal.com
13 Iul 2013   •   11:34
Miliardarul american de origine pakistaneză Shahid Khan a anunţat, vieneri, că a ajuns la un acord pentru cumpărarea clubului de fotbal Fulham de la egipteanul Mohamed Al Fayed, informează AFP, conform Mediafax.
"Domnul Al Fayed îmi oferă şansa şi responsabilitatea de a deveni noul ghid al lui Fulham. Sunt extrem de onorat să accept şi vreau să îi mulţumesc, din partea tuturor celor care iubesc echipa Fulham, pentru cei 16 ani de muncă excepţională în fruntea clubului. El a salvat clubul şi l-a făcut unul bun de Premier League", a declarat Khan, proprietar al echipei de fotbal american Jacksonville Jaguars.
Tranzacţia, care conform presei engleze ar fi de aproximativ 150 de milioane de lire sterline, a fost aprobată de Premier League.
"Prioritatea mea este să mă asigur că clubul şi stadionul Craven Cottage au un viitor bun în prima ligă, de care fanii actualei şi viitoarelor generaţii să fie mândri. Vom conduce clubul cu prodenţă şi atenţie", a precizat miliardarul în vârstă de 62 de ani.
Mohamed Al Fayed (84 de ani), a transformat Fulham dintr-o formaţie mediocră de liga a treia în 1997 într-o echipă de Premier League care a ajuns chiar în finala Ligii Europa în 2010.
 

×
Subiecte în articol: Fulham miliardar american fotbal
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close