Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un nou scandal în fotbalul croat: Doi oficiali ai federaţiei, arestaţi pentru luare de mită

Un nou scandal în fotbalul croat: Doi oficiali ai federaţiei, arestaţi pentru luare de mită

Un nou scandal în fotbalul croat: Doi oficiali ai federaţiei, arestaţi pentru luare de mită
de M.T.    |    10 Dec 2011   •   11:36

În mijlocul scandalului provocat de meciul din Liga Campionilor dintre Dinamo Zagreb şi Olympique Lyon, fotbalul croat a suferit o altă lovitură de imagine, după ce doi oficiali ai federaţiei au fost arestaţi pentru luare de mită.

Vicepreşedintele federaţiei, fostul arbitru internaţional Zeljko Siric, şi şeful arbitrilor, Stjepan Djedovic, au fost reţinuţi, ambii fiind acuzaţi de luare de mită pentru a influenţa arbitrajul în cel puţin un meci din campionatul intern, anunţă agenţia croată Hina, citată de Reuters.

Oficialii poliţiei şi cei ai federaţiei croate au refuzat să comenteze pe marginea subiectului.

Zeljko Siric a fost considerat unul dintre cei mai buni arbitrii croaţi, fiind desemnat în mai multe rânduri să conducă marele derby intern dintre Dinamo Zagreb şi Hajduk Split.

Anul trecut, poliţia a arestat peste 20 de jucători, antrenori şi conducători pentru trucarea meciurilor in interesul mafiei pariurilor. Cei mai mulţi dintre aceştia şi-au recunoscut vina şi au primit amenzi sau condamnări la închisoare.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close