Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un român i-a anihilat pe Messi și Neymar

Un român i-a anihilat pe Messi și Neymar

Un român i-a anihilat pe Messi și Neymar
Sursa foto: Foto: Real Betis
29 Ian 2017   •   15:33

Alin Toşca a fost integralist în meciul său de debut în La Liga, chiar împotriva campioanei Barcelona. Fundaşul a fost folosit pe postul de fundaş central stânga într-o linie de cinci, alături de Piccini, Pezzella, Mandi şi Durmisi, şi a avut o evoluţie consistentă, în nota echipei, scrie ProSport.

Fotbalistul de 24 de ani a început bine meciul de pe Benito Villamarin, a avut intervenţii sigure şi a evitat să se complice în primele minute ale întâlnirii cu Barcelona. Betis a avut o evoluţie peste măsura aşteptărilor şi i-a pus probleme unei echipe a catalanilor fără orizont la mijlocul terenului şi fără idei la finalizare. Toşca nu s-a evidenţiat pe faza ofensivă a andaluzilor, dar a fost fără greşeală în defensivă, a dat impresia că s-a intregrat bine în sistemul gândit de antrenorul Victor Sanchez şi nu s-a lăsat copleşit de importanţa meciului şi a numelor adversarilor din teren.

Alex Alegria  a deschis scorul pentru Betis în minutul 75, după un corner, iar Luis Suarez a adus un punct catalanilor în minutul 90, după ce a finalizat cu succes o pasă primită de la Messi.

Toşca transferat în această săptămână de la FCSB, pentru un milion de euro. Acesta a fost transferat de FCSB în vara lui 2014 de la Viitorul, în schimbul a 400.000 de euro. În perioada petrecută la FCSB a jucat în 96 de meciuri şi a reuşit un gol. Cota sa pe transfermarkt.com este de 1,8 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Lionel Messi Neymar
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close