Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un român scrie istorie în Serie A! Cum a reușit să facă de râs formația AC Milan - VIDEO

Un român scrie istorie în Serie A! Cum a reușit să facă de râs formația AC Milan - VIDEO

Un român scrie istorie în Serie A! Cum a reușit să facă de râs formația AC Milan - VIDEO
03 Dec 2017   •   17:04

Echipa de fotbal Benevento, ''lanterna roşie'' din Serie A, a obţinut primul său punct, duminică, în etapa a 15-a, după ce a reuşit un egal, 2-2, pe teren propriu cu AC Milan, într-un meci în care erou a fost portarul gazdelor, Alberto Brignoli, autor al celui de-al doilea gol. 

După ce AC Milan a deschis scorul în minutul 38 prin Giacomo Bonaventura, gazdele au egalat în minutul 50 prin internaţionalul român de tineret George Puşcaş. 

Oaspeţii au revenit în avantaj prin reuşita lui Nikola Kalinic, pentru ca în minutul 90+5, la o lovitură liberă, ultima fază a meciului, portarul lui Benevento, Alberto Brignoli, urcat în careu, să înscrie printr-o lovitură de cap extrem de bine plasată, spre entuziasmul de nedescris al suporterilor aflaţi în tribune. 

 


După o serie de 14 înfrângeri, nou-promovata Benevento a obţinut primul punct, dar rămâne în continuare codaşa clasamentului. 

×
Subiecte în articol: AC Milan Serie A
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close