Antena 3 CNN Sport Fotbal extern United - City 4-3. Derby-ul din Manchester revine echipei ?mai sărace?. Rezultate Anglia.

United - City 4-3. Derby-ul din Manchester revine echipei ?mai sărace?. Rezultate Anglia.

United - City 4-3. Derby-ul din Manchester revine echipei ?mai sărace?. Rezultate Anglia.
Sursa foto: alex ferguson
20 Sep 2009   •   19:32

Un meci antologic în Manchester, duminică. Pe Old Trafford se întâlneau Manchester United şi verii de la City într-un duel pentru etapa 6 din Premie League.
O reuşită de ultime secunde a lui Michael Owen a asigurat victoria cu 4-3 win a Manchester United. Wayne Rooney a deschis balul după ce a trecut de doi fundaşi, înainte de a înscrie pe sub Shay Given - trecuseră doar două minute.
City începuse meciul nervos, ar au primit un cadou când Ben Foster îl angajează pe Gareth Barry, care înscrie de la 20 de metri în poarta goală. min. 16
United a revenit în a doua repriză, şi au preluat conducerea când Darren Fletcher întâlneşte centrarea lui Ryan Giggs . City răspunde pentru a doua oară, după numai trei minute: Craig Bellamy intră în careu şi şutează puternic la vinclu.
Diavolii roşii mai au două ocazii, cu Berbatov şi Giggs, dar se opune Given. Cu toate acestea, Giggs reuşeşte în cele din urmă să centreze de pe partea stângă la Fletcher care face 3-2 când mai erau zece minute de joc.
În mod incredibil, oaspeţii au răspuns pentru a treia oară, prin Bellamy, care a interceptat o pasă neglijentă a lui Rio Ferdinand. În minutul 96, vine golul victoriei prin Owen, care lobează peste Given.
Antrenorul lui United, Sir Alex Ferguson, a admis după meci că se simte uşurat că a învins rivala din Manchester,
?Am dat cadou trei goluri. Ar fi putut fi o ruşine, am fi putu câştiga cu 6-0 saz 7-0.
În finală totuşi am câştigat unul din cele mai frumoase derby-uri din Manchester . Avem un vecin, iar uneori vecinii sunt gălăgioşi, dar le-am arătat puterea noastră azi şi ne continuăm viaţa?.

Rezultate Premier League

Manchester U. 4 - 3 Manchester C.
Wolverhampton W. 2 - 1 Fulham
Everton 3 - 0 Blackburn R.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close