Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Valencia este cu un pas în semifinalele Cupei Regelui, după 4-1 cu Levante

Valencia este cu un pas în semifinalele Cupei Regelui, după 4-1 cu Levante

Valencia este cu un pas în semifinalele Cupei Regelui, după 4-1 cu Levante
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    20 Ian 2012   •   11:55

Valencia este aproape calificată în semifinalele Cupei Regelui, după ce a câştigat cu 4-1 prima manşă a duelului cu Levente, desfăşurată pe teren popriu.

Gazdele conduceau deja cu 2-0 după jumătate de oră de joc, graţie golurilor marcate de Jonas şi Roberto Soldado, însă surpriza sezonului din La Liga a redus din diferenţă în minutul 37, prin Arouna Kone.

„Liliecii” au refăcut avantajul de două goluri în ultimul minut al primei reprize, după reuşita lui Pablo Piatti, pentru ca Tino Costa să stabilească rezultatul final în prelungirile partidei.

Faptul că adversarii noştri au marcat în deplasare le-a dat speranţe, astfel că ultimul gol înscris de noi ne oferă o bună şansă de calificare”, a declarat Soldado la finalul întâlnirii.

Partida retur va avea loc săptămâna viitoare, câştigătoarea acestei duble urmând să se lupte pentru un loc în finală cu învingătoarea duelului dintre FC Barcelona şi Real Madrid, catalanii având prima şansă de a merge mai departe, după victoria cu 2-1 de pe Santiago Bernabeu.


×
Subiecte în articol: Valencia cupa regelui Cupa Spaniei
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close