Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Valencia învinge la limită pe Sevilla, în meciul tur din optimile de finală ale Cupa Regelui

Valencia învinge la limită pe Sevilla, în meciul tur din optimile de finală ale Cupa Regelui

Valencia învinge la limită pe Sevilla, în meciul tur din optimile de finală ale Cupa Regelui
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    06 Ian 2012   •   11:45

Valencia a luat o opţiune importantă pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei regelui, după ce a învins pe teren propriu pe Sevilla, scor 1-0, în meciul tur al optimilor.

Unicul gol al partidei de pe Mestalla a fost reuşit în minutul 33 de Jonas, atacantul „liliecilor” înscriind cu o execuţie superbă din interiorul careului.

Mult mai dramatică a fost cealaltă partidă desfăşurată joi, în care divizionara secundă Cordoba s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Espanyol Barcelona.

Catalanii au condus cu 1-0, după Sergio Garcia a marcat în minutul 38, dar au rămas în inferioritate numerică în debutul părţii secunde, când portarul Francisco Casilla a fost eliminat pentru un fault în interiorul careului.

Înlocuitorul lui Casilla, Cristian Alvarez, a reuşit să apere penaltyul executat de Jose Diaz, dar Cordoba a întors rezultatul în ultimele zece minute, prin golurile marcate de Borja Garcia şi Carlos Caballero.

Meciurile retur din optimile de finală ale Cupei regelui vor avea loc săptămâna viitoare.


×
Subiecte în articol: Valencia sevilla cupa regelui Cupa Spaniei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close