Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Valencia - Real Madrid 2-3. "Liliecii", invinşi de o echipă fără Ronaldo şi Kaka (VIDEO)

Valencia - Real Madrid 2-3. "Liliecii", invinşi de o echipă fără Ronaldo şi Kaka (VIDEO)

Valencia - Real Madrid 2-3. "Liliecii", invinşi de o echipă fără Ronaldo şi Kaka (VIDEO)
Sursa foto: gonzalo higuain
13 Dec 2009   •   17:27

Real Madrid a reuşit să rămână în "coasta" rivalei de la FC Barcelona cu o victorie pe Mestalla, împotriva Valenciei, după o partidă captivantă. Madrilenii nu au putut conta pe vedetele Kaka şi Cristiano Ronaldo, iar Raul a fost lăsat pe bancă. Totuşi, Pellegrini are parte de un lot valoros, iar "galacticii" au reuşit să pună la respect Valencia chiar la ea acasă.
Prima repriză a meciului de pe "Mestalla" a fost una foarte animată, iar echipa gazdă ar fi putut foarte bine deschide scorul. Totuşi, Real a fost echipa care a preluat conducerea după pauză, în minutul 54, prin Higuain. David Villa a replicat repede, în minutul 59, dar echipa din Capitala Spaniei a dus scorul la 1-2 în minutul 65, prin acelaşi Higuain. Golul lui Joaquin din minutul 80, pentru Valencia, părea să aducă un punct pentru "lilieci", dar tânărul argentinian Garay a închis tabela la 2-3 trei minute mai târziu.
Victoria dificilă de la Valencia aduce echipa "galactică" la 34 de puncte, cu cinci mai puţine decât Barcelona dar şi cu un meci mai puţin jucat.

Rezultate Spania:
FC Barcelona - Espanyol Barcelona: 1-0
Valencia - Real Madrid: 2-3
Real Zaragoza - Athletic Bilbao: 1-2
Antena3.fo

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close