Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Valencia s-a distrat la Trondheim, iar St Etienne continuă marşul după 1-1 la Bruges

Valencia s-a distrat la Trondheim, iar St Etienne continuă marşul după 1-1 la Bruges

Valencia s-a distrat la Trondheim, iar St Etienne continuă marşul după 1-1 la Bruges
28 Noi 2008   •   01:28

Formaţia spaniolă Valencia a fost în formă maximă joi seară, în ciuda frigului din Norvegia, şi a învins cu 4-0 Rosenborg, în deplasare, într-un meci contând pentru Grupa G. Juan Mata a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 21, pentru ca victoria să fie pusă în afara oricărui dubiu în ultimele 14 minute ale partidei.
Pablo Hernandez şi rezervele Ruben Baraja şi Joaquin au punctat pentru ca Valencia să învingă la scor, iar cu o victorie pe teren propriu în meciul cu Club Bruges spaniolii se pot califica în primăvara Cupei UEFA. De partea cealaltă, Rosenborg mai are şanse doar teoretice, fiind nevoită să învingă la Copenhaga şi să spere că celelalte rezultate le vor fi favorabile.
De partea cealală, AS Saint-Etienne a obţinut pe terenul lui Club Bruges un egal suficient pentru calificarea în şaisprezecimile competiţiei, francezii având şapte puncte după trei etape. David Gigliotti a pus echipa franceză în avantaj chiar înainte de pauză, în timp ce Ronald Vargas a readus gazdele în joc imediat după reluarea partidei.
Clasamentul grupei G
1. St Etienne ? 7 puncte, 3 meciuri
2. Valencia ? 4p, 2m
3. Club Bruges ? 2p, 2m
4. Copenhaga ? 1p, 2m
5. Rosenborg ? 1p, 3m
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valencia Cupa UEFA
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close