Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Valencia şi FC Barcelona au încheiat la egalitate meciul tur din semifinalele Cupei Regelui

Valencia şi FC Barcelona au încheiat la egalitate meciul tur din semifinalele Cupei Regelui

Valencia şi FC Barcelona au încheiat la egalitate meciul tur din semifinalele Cupei Regelui
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    02 Feb 2012   •   11:45

Valencia şi FC Barcelona au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul tur din semifinalele Cupei Regelui, partidă care a avut loc pe Mestalla şi în care Lionel Messi a ratat o lovitură de pedeapsă.

„Liliecii” au început mai bine şi au deschis scorul după 27 de minute, prin Jonas, care a transformat în gol pasa excelentă primită de la Jeremy Mathieu.

Catalanii au avut însă răspuns, iar căpitanul Carles Puyol a restabilit egalitatea în minutul 35, cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de Dani Alves.

Echipa lui Pep Guardiola ar fi putut obţine victoria, dar Lionel Messi a irosit penaltyul obţinut de Tiago Alcantara în debutul părţii secunde, astfel că decizia în privinţa calificării se amână până săptămâna viitoare, când va avea loc meciul retur.

Acesta este cel mai bun lucru. Vom juca în faţa propriilor fani şi totul depinde doar de noi”, a declarat Javier Mascherano, unul dintre mijlocaşii Barcelonei.

În cealaltă semifinală, Athletic Bilbao a câştigat cu 2-1 pe terenul surprizei Mirandes, echipă din liga a treia, graţie dublei reuşite de Fernando Llorente, şi este cu un picior în ultimul act al competiţiei.


×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close