Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Valladolid - Barcelona 0-3. Catalanii încheie turul de campionat fără înfrângere!

Valladolid - Barcelona 0-3. Catalanii încheie turul de campionat fără înfrângere!

Valladolid - Barcelona 0-3. Catalanii încheie turul de campionat fără înfrângere!
Sursa foto: lionel messi
24 Ian 2010   •   13:50

FC Barcelona merge ca o maşinărie bine unsă, iar sâmbătă a făcut o nouă victimă. Messi şi compania au trecut uşor de Real Valladolid chiar la ea acasă, impunându-se cu 3-0. La primul meci de când Guardiola a confirmat că va contnua cu Barcelona şi din vară, formaţia ?Blaugrana? a obţinut cel de-al 15-lea succes intern şi a terminat turul de campionat fără să cunoască gustul înfrângerii.
Nu le-a luat foarte mult catalanilor să ajungă într-o situaţie favorabilă la Valladolid, iar Xavi a deschis scorul încă din minutul 20. Alves a făcut o cursă inspirată pe dreapta, iar Xavi a trimis mingea venită din centrare în poartă cu un vole imparabil. Acelaşi brazilian a înscris cel de-al doilea gol doar două minute mai târziu, când incercarea sa de centrare pentru Ibrahimovic a poposit în plasă.
Al treilea gol nu putea fi marcat decât de Lionel Messi, cel care a înscris deja 101 de goluri pentru Barcelona până la 22 de ani. Argentinianul a primit o pasă de la Ibrahimovic şi a şutat puternic pe lângă portarul Villar, lăsat fără replică.
Cu acest rezultat, Barcelona totalizează 49 de puncte la finalul turului de campionat, cu opt mai mult decât Real Madrid. ?Los Merengues? au, însă, un joc în mână şi se pot apropia la cinci lungimi. Sâmbătă s-au mai jucat partidele:
Deportivo - Athletic Bilbao: 3-1
FC Sevilla - Almeria: 1-0
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close