Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Van der Sar, încă un an la Manchester United

Van der Sar, încă un an la Manchester United

Van der Sar, încă un an la Manchester United
15 Dec 2008   •   13:25

Câştigător al Ligii Campionilor în sezonul trecut şi component al echipei de la Manchester United din iunie 2005, Edwin van der Sar s-a îndrăgostit, se pare, de gruparea engleză. El şi-a prelungit, astfel, săptămâna trecută, contractul care s-ar fi încheiat în vara lui 2009 cu încă un an. Deja în vârstă de 38 de ani, olandezul va juca pentru ?diavolii roşii? până în iunie 2010.
Evenimentul nu este unul neobişnuit, prelungirea cu încă un an a contractului fiind deja o obişnuinţă pentru van der Sar. Ceea ce în face să-şi dorească să joace în continuare în actuala echipă a spus chiar el pentru postul de televiziune al clubului din Manchester: ?Nu a fost deloc greu să iau această decizie. Este minunat să fii la acest club, iar atmosfera din vestiar este extraordinară. Managerul nostru este fantastic şi avem cel mai bun stadion din Anglia.?
Aşa cum tot el a declarat, fiecare minut jucat pentru Manchester United este o plăcere. În aceste condiţii, nu poate mira pe nimeni dorinţa sa de a-şi continua cariera sub conducerea lui Sir Alex Ferguson.
Van der Sar este deţinător al trofeului Champions League şi al Premier League şi este obişnuit cu marea performanţă, după ce a mai jucat în trecut şi la Ajax Amsterdam, Juventus Torino şi Fulham. El va avea şansa de a câştiga un nou trofeu atunci când Manchester United va participa la Campionatul Mondial al Cluburilor, care va începe joi, în Japonia, cu meciul dintre Manchester United şi Gamba Osaka (din Japonia).
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close