Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Vannes va juca pentru prima oară finala Cupei Ligii Franţei. Bordeaux este adversară

Vannes va juca pentru prima oară finala Cupei Ligii Franţei. Bordeaux este adversară

Vannes va juca pentru prima oară finala Cupei Ligii Franţei. Bordeaux este adversară
05 Feb 2009   •   00:36

Divizionara secundă Vannes a învins miercuri Nice, în semifinalele Cupei Ligii Franţei, şi s-a calificat în premieră în ultimul act al competiţiei. Vannes, ocupanta locului 7 din liga a II-a franceză, s-a impus la loviturile de departajare, cu scorul 4-3. La finalul timpului regulamentar, meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, golurile fiind marcate de Khiter (60), pentru oaspeţi, respectiv Saada (88), pentru gazde.
Vannes este al doilea club din eşalonul secund care reuşeşte această performanţă, după Gueugnon, care în 2000 a învins în finala întrecerii pe PSG. Parizienii puteau să îşi ia revanşa în faţa unei formaţii de ligă secundă în acest an, însă au pierdut cealaltă semifinală în faţa fostei adversare al clujenilor în Liga Campionilor, Girondins de Bordeaux.
Bordeaux a deschis scorul în minutul 17, prin Bellion, şi a avut emoţii până pe finalul partidei, când Diawara şi Wendel au mărit avantajul, în minutele 87 şi 90. Finala competiţiei se va disputa pe 25 aprilie, pe Stade de France.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Girondins de Bordeaux
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close