Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Varas, eroul Sevillei în meciul cu Barcelona. Real trece pe primul loc după hat-trick-ul lui Ronaldo

Varas, eroul Sevillei în meciul cu Barcelona. Real trece pe primul loc după hat-trick-ul lui Ronaldo

Varas, eroul Sevillei în meciul cu Barcelona. Real trece pe primul loc după hat-trick-ul lui Ronaldo
23 Oct 2011   •   10:59

O evoluţie incredibilă a portarului Javi Varas de la Sevilla a forţat Barcelona să cedeze primul loc în La Liga, după 0-0 pe Nou Camp.

După victoria madrilenilor la Malaga, Barca avea nevoie de 3 puncte pentru a rămâne în frunte, dar omul-meciului Varas - care a avut mai multe intervenţii de clasă şi a parat penalty-ul lui Lionel Messi din prelungiri - a făcut ca Barcelona să nu câştige pentru prima oară acasă în acest sezon.

Evoluţia excelentă a lui Varas părea în zadar când în minutul trei al prelungirilor Federico Fazio l-a faultat pe Andres Iniesta în careu. Frederic Kanoute a fost eliminat pentru lovirea lui Cesc Fabregas în timpul protestelor, dar nervii l-au lăsat şi pe Messi, care a executat slab pentru ca Varas să apere. Sevilla a terminat meciul în nouă oameni, după ce Fernando Navarro a fost eliminat pentru un fault la Pedro, însă Sevilla a câştigat un punct meritat în deplasare.

De partea cealaltă, un hat-trick al lui Cristiano Ronaldo în prima repriză a rezolvat meciul cu Malaga, Real Madrid impunându-se cu 4-0 în deplasare.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close