Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victima lui Mutu prezintă primele imagini ale "agresiunii sălbatice". Vezi ce i-ar face Prandelli românului

Victima lui Mutu prezintă primele imagini ale "agresiunii sălbatice". Vezi ce i-ar face Prandelli românului

Victima lui Mutu prezintă primele imagini ale "agresiunii sălbatice". Vezi ce i-ar face Prandelli românului
27 Oct 2010   •   11:55

Weekendul trecut, Mutu a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei. Bărbatul lovit de român, Racaj Berat, are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale, iar marţi a difuzat în presa italiană primele poze ale chipului său după incident.

"Mă simt dator să prezint opiniei publice urmările sălbaticei agresiuni din 23 octombrie", a afirmat ospătarul, prin intermediul avocatului. Luca Spaziani a mai spus că Berat a vrut să vadă toată lumea că nu minte şi că a fost rupt în bătaie de sportivul Fiorentinei. Avocatul şi clientul său se declară totodată întristaţi de atitudinea lui Mutu care şi-a cerut scuze de la toată lumea, dar nu şi de la victimă.

Chelnerul în vârstă de 28 de ani din Kosovo a prezentat o plângere împotriva lui Adrian Mutu. Tânărul, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Imagini ale agresiunii lui Mutu


Mihajlovic promite că Mutu joacă duminică
Adrian Mutu a lăsat problemele în seama avocaţilor săi şi se pregăteşte să revină pe gazon duminică, după 9 luni de suspendare, în deplasarea de la Catania. Antrenorul Fiorentinei, Sinişa Mihajlovici, a declarat că Mutu va fi în teren duminică, însă nu neapărat din postura de titular.

"Am discutat cu Adrian, e liniştit, se antrenează bine şi e concentrat. Sigur va fi în teren duminică, vom vedea dacă va fi titular sau va intra pe parcursul meciului, pentru că nu are meciuri şi nu a mai jucat de zece luni", a declarat Mihajlovici.

Prandelli: I-aş da un şut în fund
Fostul mentor al lui Mutu, Cesare Prandelli, a declarat că i-ar da un şut în fund românului, ca să îşi revină când în lasă nervii. "Lui Adrian i-aş da un şut în fund. Când eram împreună la Fiorentina credeam că a găsit echilibrul, însă îmi dau seama că nu e aşa. Dacă Mutu are alte calităţi decât cele tehnice trebuia să-şi găsească altă meserie. Totuşi, din când în când îl lasă nervii. De aceea spun că i-ar fi de ajutor câteva şuturi în fund", a declarat Prandelli, citat de Mediafax.×
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close