Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victor Becali: "Mutu nu este recidivist, e absurd să fie suspendat 1-4 ani"

Victor Becali: "Mutu nu este recidivist, e absurd să fie suspendat 1-4 ani"

Victor Becali: "Mutu nu este recidivist, e absurd să fie suspendat 1-4 ani"
Sursa foto: adrian mutu
03 Feb 2010   •   18:08

Cu toate că a fost depistat pozitiv la trei controale antidoping în decurs de cinci ani, Adrian Mutu ar putea să nu fie considerat recidivist atunci când se va prezenta în faţa comisiei care-i va acorda pedeapsa. Agentul Victor Becali spune că Mutu nu a greşit când a luat pastilele care conţineau sibutramină şi că nu se poate pune problema unei suspendări de 1-4 ani.
"Mutu nu se află în cea mai perioadă a vieþii sale. S-a încurcat în propriul succes. Toată lumea spune că a greşit şi nu înţeleg de ce a luat acele pastile. În plan fotbalistic traversa un moment bun şi în perioada de transferuri din această iarnă ar fi putut primi o ofertă avantajoasă de la un alt club sau ar fi putut negocia o prelungire a contractului cu Fiorentina. Mutu nu poate fi suspendat pentru mult timp, deoarece nu este recidivist. Este absurd să se vorbească de o suspendare între unu şi patru ani", a declarat Becali pentru fiorentina.it.
Mutu a fost găsit pozitiv cu substanţa interzisă sibutramină la două controale, din 10 şi 20 ianuarie, făcute cu ocazia meciurilor Fiorentina - Bari 2-1 şi, respectiv, Fiorentina - Lazio 2-0. Comitetul Olimpic Italian (CONI) a comunicat faptul că românul a fost găsit cu substanţa interzisă şi, ca atare, l-a suspendat pe termen nedefinit.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close