Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victorii identice pentru nemţi în "sferturile" Uefa. Hamburg - City 3-1 şi Werder - Udinese 3-1 (VIDEO)

Victorii identice pentru nemţi în "sferturile" Uefa. Hamburg - City 3-1 şi Werder - Udinese 3-1 (VIDEO)

Victorii identice pentru nemţi în "sferturile" Uefa. Hamburg - City 3-1 şi Werder - Udinese 3-1 (VIDEO)
Sursa foto: JORIS MATHIJSEN
09 Apr 2009   •   23:44

Amândouă echipe germane care au jucat joi în sferturile de finală ale Cupei Uefa au reuşit meciuri foarte bune în faţa unor adversari de luat în seamă. Echipa care a eliminat Urziceniul lui Dan Petrescu din Cupa Uefa, Hamburg, s-a impus acasă cu Manchester City, scor 3-1, în timp ce Werder Bremen a câştigat uşor cu Udinese, scor 3-1, cu regretul că a primit pe final un gol.
Un duel dintre germani şi englezi va fi, în mod normal, unul foarte disputat şi animat. Partida dintre Hamburg şi Manchester City, două echipe cu pretenţii la câştigarea competiţiei . Şi meciul a început într-un mod incredibil, englezii câştigând imediat mingea şi, după o serie de driblinguri ale lui Robinho, Steven Ireland a înscris cu un şut cu latul. Trecuseră doar 35 de secunde de la primul fluier.

Nici gazdele nu s-au lăsat mai prejos şi, ştiind că trebuie să marcheze, exact asta au făcut. După ce şi-au sufocat adversarul cu un pressing ucigător, Hamburg a reuştit să egaleze în minutul 9 după ce Trochowski a bătut un corner şi batavul Mathijsen a ajuns primul la minge, trimiţând-o în poarta lui Shay Given, care nu a putut decât să o devieze. Irlandezul şi-a salvat echipa în nenumărate rânduri, făcând minuni şi ţinându-şi echipa în joc.

Repriza a doua nu a adus decât şi mai mult chin pentru englezi. Olic a fost oprit în ultimul moment, ocaziile imense au continuat pentru Hamburg iar nemţii au obţinut ce meritau în minutul 62. Richards a făcut henţ în careu, iar Trochowski a transformat penalty-ul, ducând scorul la 2-1 pentru cei care au scos-o din Europa pe Unirea Urziceni. Tot Trochowski, probabil omul meciului, a jucat un rol important şi la golul al treilea al gazdelor, din minutul 79, când a centrat decisiv pentru Jose Paolo Guerrero, iar peruvianul nu a iertat, făcând dreptate într-un meci în care englezii nu au fost superiori decât din întâmplare.



În cealaltă partidă în care a jucat o echipă germană, Werder Bremen, calificarea pare mai aproape de echipa germană, după ce scorul din partida cu Udinese a fost 3-1. Scorul poate fi considerat oarecum nedrept, deoarece Quagliarella a avut câteva ocazii rarisime pe care le-a ratat, înscriind doar o dată deşi au avut multe oportunităţi.
Brazilianul Diego a fost vedeta partidei şi a înscris de două ori, mai întâi în minutul 33, iar apoi după pauză, în mintul 67. Hugo Almeida a marcat încă un gol două minute mai târziu, iar la scorul de 3-0 totul părea decis în favoarea nemţilor. Fabio Quagliarella, cel mai bun jucător al oaspeţilor, a readus o urmă de speranţă în tabăra italiană cu golul său din minutul 87, şi a ratat chiar un al doilea gol.



Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close