Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victorii la limită pentru granzi: AC Milan - Cagliari 4-3 şi Juventus - Udinese 1-0 (VIDEO)

Victorii la limită pentru granzi: AC Milan - Cagliari 4-3 şi Juventus - Udinese 1-0 (VIDEO)

Victorii la limită pentru granzi: AC Milan - Cagliari 4-3 şi Juventus - Udinese 1-0 (VIDEO)
23 Noi 2009   •   00:37


AC Milan a trecut de Cagliari după un meci nebun cu şapte goluri, în timp ce Francesco Totti a fost eroul Romei în meciul cu Bari. Altfel, seria meciurilor fără victorie a continuat pentru Lazio, iar Juventus a obţinut o victorie la limită cu Udinese.

AC Milan este în prezent neînvinsă în opt partide şi a rămas în contact cu rivala Inter la vârful clasamentului, după ce a învins Cagliari cu 4-3 pe Giuseppe Meazza. Cagliari a condus chiar cu 2-1 în acest meci, după ce Seedorf a deschis scorul pentru gazde, însă Marco Borriello (39) şi Alexandre Pato (40) au pus Milan în avantaj la pauză. Ronaldinho a înscris apoi din penalty, în minutul 62, iar Nene a redus din handicap oferind un final tensionat de meci.



Pe locul doi în Serie A rămâne totuşi Juventus, la cinci puncte în spatele lui Inter, după ce a învins cu 1-0 pe Udinese. Fabio Grosso a înscris unicul gol al unei partide dezamăgitoare, în minutul şase al reprizei secunde, în timp ce Buffon a intervenit excelent în ultimul minut de joc la o fază periculoasă a oaspeţilor.

AS Roma - Bari 3-1


Sampdoria - Chievo 2-1


Palermo - Catania 1-1


Alte rezultate:
Livorno - Genoa 2-1
Napoli - Lazio 0-0
Siena - Atalanta 0-2

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Juventus Torino Serie A
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close